Clubkampioenschappen

TWC-Clubkampioenschappen voor wegrenners en ATB.

De nieuwe clubkampioenen voor 2018 zijn Ria Cortenbach en Martin Santegoeds bij de wegrenners, Proficiat!.

Afgelopen zondag, 29 april vond onder slechte weersomstandigheden het clubkampioenschap van TWC plaats. Het was koud en de deelnemers fietsten zo’n tweeënhalf uur in de regen. Ondanks de erbarmelijke omstandigheden was er nog een redelijke opkomst.

Bij het kampioenschap is het de bedoeling om zo constant mogelijk te rijden, uiteraard zonder gebruik van enig hulpmiddel (snelheidsmeter) Vooraf geeft de deelnemer een gemiddelde snelheid op. Degene die zijn opgegeven snelheid het dichtst benaderd is de clubkampioen.

Bij de dames was Ria Cortenbach met 195 strafseconden voor de 2e keer clubkampioen en liet hiermee Sjan van Lierop en Fransien Knoops achter zich, die respectievelijk 2e en 3e werden.  Bij de heren was Martin Santegoeds met 175 strafseconden de kampioen en liet Wim van de Loo en Fer van de Zanden achter zich. Zie ook onze website TWC-Asten.nl

Op de foto de stralende kampioenen die zichtbaar genoten van de overwinning. Beide kregen de welverdiende bloemen en de wisseltrofee uitgereikt.

De nieuwe ATB-clubkampioen 2018: Wim Keukens.

Uitslag van het ATB kampioenschap: UitslagATBkamp7okt2018_

 

 

 

History:

Clubkampioen wegrenners 2017:     Lau Joosten en Mariet van den Eerenbeemt

Clubkampioen mountainbike 20178: Piet Jacobs